Szakértőink, munkatársaink

Az InnoGeo Kft. célja olyan geotermikus technológia-fejlesztő hálózat és központ valamint effektív hálózatmenedzsment működtetése, mely képes a termálenergetikával kapcsolatos régiós fejlesztések koordinálására, a gyakran ellentétes gazdasági, technológiai és környezeti szempontok közötti optimális egyensúly kialakítására. Képes továbbá akutatóhelyek és a felhasználók közötti innovációs fejlesztések, illetve igények kétirányú közvetítésére, a geotermikus energiát hasznosító ágazatok, cégek, önkormányzatok számára szaktanácsadási tevékenység végzésére.

Az InnoGeo Kft. által vezetett Dél-alföldi Termálenergetikai Klaszter hálózat feladata továbbá ageotermikus hő- és vízkitermelés régiós kitermelési és környezeti monitoringja is (valamint a készletek hidrodinamikai transzport és tároló-modellezése is) a hosszú távú fenntarthatóság érdekében.

Lépjen be a Geotermikus Klaszterbe

Csatlakozzon Ön is a Dél-alföldi Termálenergetikai Klaszter partnerhálózatához és vagyen rész termálenergetikai projektjeinkben szakértőként, kivitelezőkét, vagy kutatóként.

Érdekel

Ha nem óvjuk meg vízbázisainkat, a termálenergetikai lehetőségeinket is tönkretesszük.

Dr. Kóbor Balázs
InnoGeo Kft.