Az InnoGeo Kutató és Szolgáltató Nonprofit Közhasznú Kft mint a Dél-alföldi Termálenergetikai Klaszter vezetője az alábbi környezet-egészségügyi kockázat értékelést teszi közzé. 2013

VESZÉLYAZONOSÍTÁS
Az InnoGeo Kft működése során dolgozóinak és / vagy a környezetünkben élő emberek egészségét károsító szennyező anyagokat nem bocsát ki a környezetbe. A Dél-alföldi Termálenergetikai Klaszter egyes tagjai, különösen is azok, amelyek termálrendszerek kivitelezésével foglalkoznak, a vonatkozó hatósági előírások betartására kötelezettek.

KIBOCSÁTÁSOK ELŐFORDULÁSI GYAKORISÁGÁNAK MEGHATÁROZÁSA
Az InnoGeo Kft esetében nincs szennyező anyag kibocsátás, a Dél-alföldi Termálenergetikai Klaszter azon tagjai, amelyek termálrendszerek tervezésével foglalkoznak, a tervezési és engedélyezési eljárás során a kibocsátások előfordulási gyakoriságának meghatározására kötelezettek. A Dél-alföldi Termálenergetikai Klaszter azon tagjai, amelyek termálrendszerek kivitelezésével foglalkoznak, a vonatkozó hatósági előírások betartására kötelezettek.

KÖVETKEZMÉNYÉRTÉKELÉS TERJEDÉSI ÉS HATÁSMODELLEK ALKALMAZÁSÁVAL
Az InnoGeo Kft esetében nincs szennyező anyag kibocsátás, így nincsenek következmények. A Dél-alföldi Termálenergetikai Klaszter azon tagjai, amelyek termálrendszerek tervezésével foglalkoznak, a tervezési és engedélyezési eljárás során a hatások értékelésére kötelezettek. A Dél-alföldi Termálenergetikai Klaszter azon tagjai, amelyek termálrendszerek kivitelezésével foglalkoznak, a vonatkozó hatósági előírások betartására kötelezettek.

KOCKÁZATI MÉRŐSZÁMOK ELŐÁLLÍTÁSA ÉS ELFOGADHATÓ KOCKÁZAT MEGÁLLAPÍTÁSA.
Az InnoGeo Kft esetében nincs szennyező anyag kibocsátás, így nincsenek kockázatok. A Dél-alföldi Termálenergetikai Klaszter azon tagjai, amelyek termálrendszerek tervezésével foglalkoznak, a tervezési és engedélyezési eljárás során a kockázatok azonosítására kötelezettek. A Dél-alföldi Termálenergetikai Klaszter azon tagjai, amelyek termálrendszerek kivitelezésével foglalkoznak, a vonatkozó hatósági előírások betartására kötelezettek.

Szeged, 2013.10.29.

CsatolmányMéret
PDF icon kockazat_ertekeles_2013.pdf69.94 KB

Lépjen be a Geotermikus Klaszterbe

Csatlakozzon Ön is a Dél-alföldi Termálenergetikai Klaszter partnerhálózatához és vagyen rész termálenergetikai projektjeinkben szakértőként, kivitelezőkét, vagy kutatóként.

Érdekel

Ha nem óvjuk meg vízbázisainkat, a termálenergetikai lehetőségeinket is tönkretesszük.

Dr. Kóbor Balázs
InnoGeo Kft.